TONEEL

So In Love

Romantiek rond de intense liefde van een oudere pianist voor een veel jongere musicalster die hij al jaren aanbidt en die door toeval een nacht in zijn appartement moet doorbrengen. De liefde wordt bedreven door het samen musiceren van de mooiste ballads uit the American Songbook.

De Komische Noot

Toneelstuk met dans (kunnen ook bestaande korte volkse liedjes over de liefde zijn) dat worstelt met zijn entertainmentgehalte. De personages zijn soms zwaarmoediger dan de acteurs zouden wensen. Op 12 speciale dagen van één jaar – 1 januari, 29 februari, 21 maart, 1 april etc – wisselen komische en dramatische scènes elkaar af, waarin de liefde uiteindelijk door de mand valt, maar de haat ook. Om dan toch maar weer kolderiek en blijmoedig te eindigen.

Gebroken Ijs

Blijspel met muziek dat zich afspeelt op een cruiseboot, waar de gasten elkaars beste vrienden zijn voor een paar weken en waar blijkt dat voor romantiek niemand te oud is en dat er altijd weer nieuwe vrienden gemaakt kunnen worden. Een feelgood-stuk voor hoofdzakelijk oudere acteurs. (Te verkrijgen via de toneelbibliotheek)

Luie Ogen

Korte eenakter over een pijnlijk voorval dat laat zien dat de relatie van twee vriendinnen heel anders kan lopen dan te verwachten was. 

0